<< se uita pe fereastră….

c5b7c155d2b1cef3d204ca3d9d80317f.jpg

Se uită pe fereastră. E o mică gânditoare și se întreabă ce e cel mai important lucru pentru oamenii de afară. Locuiește într-un oraș mare. Așa că se uită, căutând un răspuns.

Vede un adult ieșind din bloc cu ochii în telefon. Îi observă pe aproape toți adolescenții care poartă căști. Îi vede pe domnii îmbrăcați la costum, din mașinile lor scumpe, cum conduc și vorbesc la telefon. Vede o doamnă cu zâmbetul pe buze, la geam, vorbește la telefon. Probabil vreo prietenă din liceu, se gândește mica noastră gânditoare. Își lasă puțin problema la o parte, își ia telefonul de pe masă, pune căștile în telefon și merge spre școală.

Profesorii ies din cancelarie cu telefonul în mână. Vin la ore cu telefonul, „în caz că îi va suna cineva important”. Intră în clasă. Unii stau pe telefon, alții vorbesc despre noul episod din serial care tocmai a apărut sau despre o melodie in vogă.  Orele trec prea încet, însă vine și momentul în care iese din clasă. O groază de părinți stau cu telefonul la ureche, fie vorbesc cu copiii lor, fie cu șefii lor. Din nou, cu căștile în urechi merge acasă. Și se întreabă din nou –

––-„Oare ce e cel mai important lucru pentru oamenii din ziua de azi? Îmbrăcămintea? Imaginea lor? Studiile? Locul în societate? Banii? Sufletul? Nehhh, poate și astea sunt importante. Dar cred că e altceva. Ceva ce îmi scapă, ce îi unește pe toți, și nici nu realizează cât de important este.” ––-

sursă imagine: pinterest – https://ro.pinterest.com/pin/AZ1TzOl2nXc-Oolnm2FxDg4IxW-Qym-c7F3wwpcQqqgqpFZvPmwXHy8/

Autor:

Well, I'm a bookworm that loves (beside books) photography , time and people. I love writing different. I love being different. I love being myself. If i would choose a job for my whole life , it would be travelling.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s